Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

Welkom bij Groenkracht advies!

Ooit begonnen als bescheiden spouwmuur installateur. Uitgegroeid tot een eerlijk en onafhankelijk verduurzamings collectief!

Onze oorsprong ligt in het leveren van hoogwaardige isolatieoplossingen. Door de jaren heen hebben we ons echter gerealiseerd dat er meer nodig is om een echt positieve impact te hebben op het milieu en de portemonnee van onze klanten. We hebben ons geëngageerd om uit te groeien tot een volwaardig verduurzamings collectief dat een breed assortiment aan energiebesparende oplossingen biedt.

Bij Groenkracht advies geloven we in eerlijkheid en onafhankelijkheid. Onze adviseurs staan klaar om consumenten te voorzien van betrouwbaar advies op maat. We luisteren naar de behoeften en doelen van onze klanten en helpen hen bij het identificeren van de meest geschikte verduurzamingsoplossingen voor hun woning of bedrijf. Of het nu gaat om isolatie, zonnepanelen, warmtepompen, of andere energiebesparende technologieën, wij bieden een objectief en deskundig perspectief.

Wat ons onderscheidt, is ons uitgebreide netwerk van ervaren uitvoerders. Door de jaren heen hebben we sterke partnerschappen opgebouwd met gecertificeerde professionals in de sector. Deze samenwerking stelt ons in staat om de juiste uitvoerders te selecteren die passen bij de specifieke behoeften van elke klant.

Kortom, bij Groenkracht advies streven we ernaar om een betrouwbare partner te zijn voor iedereen die zijn woning of bedrijf wil verduurzamen. Met onze eerlijke en onafhankelijke advies, een breed scala aan verduurzamingsoplossingen en ons netwerk van ervaren uitvoerders, kunnen we de juiste uitvoering realiseren voor onze klanten. Samen werken we aan een groenere toekomst, waarin duurzaamheid en energie-efficiëntie de norm zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw duurzaamheidsdoelen te bereiken.

Share our website