Partners

Onze partners

Onze partners zijn trots in het bezit te zijn van diverse certificaten die hun kwaliteit en vakmanschap onderstrepen. Deze certificaten worden alleen toegekend aan partijen die voldoen aan strenge eisen op zowel praktisch als theoretisch vlak. Door deze selectieprocedure te doorstaan, kunnen wij als bewoners verzekerd zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het dragen van deze certificaten is een erkenning voor de professionaliteit en betrouwbaarheid van onze partners, en we streven ernaar om alleen samen te werken met partijen die deze kwaliteitseisen kunnen waarborgen.

vca

Wat is een VCA-certificaat? Met een VCA-certificaat laten wij zien dat onze partners veilig en gezond te werk gaan en dat zij aan de wettelijke verplichtingen uit de Arbowet voldoet. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.

logo

InstallQ is een onafhankelijke stichting met als doel het waarborgen van veilige en kwalitatief hoogwaardige installaties in heel Nederland. We streven ernaar dit doel te bereiken door het ontwikkelen en beheren van (certificerings)regelingen en het verlenen van erkenningen aan vakbekwame installatiebedrijven. Daarnaast accrediteren we opleidingen en examens in de installatietechniek. Met onze expertise en kwaliteitsborging zorgen we ervoor dat installaties voldoen aan de geldende normen en veiligheidsvoorschriften. Als consument kun je vertrouwen op de installaties die zijn uitgevoerd door bedrijven met een InstallQ-erkenning, omdat zij voldoen aan strenge kwaliteitseisen en vakbekwaamheid.

skg ikob

SKG-IKOB (Stichting Kwaliteitscentrum Gevelbouw) is een onafhankelijke instantie die zich al meer dan 35 jaar bezighoudt met het bewaken van de kwaliteit en veiligheid van bouwproducten, waaronder isolatiematerialen en de uitvoering hiervan. Ze hebben een belangrijke rol in het certificeren en controleren van projecten, om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de geldende normen en voorschriften. Met het SKG-IKOB keurmerk kun je erop vertrouwen dat het isolatiemateriaal dat gebruikt wordt in jouw woning van hoge kwaliteit is en voldoet aan de gestelde eisen op het gebied van isolatieprestaties en veiligheid.

insula

Insula Certificatie is een organisatie die zich toelegt op het objectief en onpartijdig aantonen, bewaken en verbeteren van de kwaliteit van isolatieproducten en hun toepassing. We zetten ons in om ervoor te zorgen dat de opdrachtgever een hoogwaardig eindproduct ontvangt bij de isolatie van gebouwen. Met onze certificering en controles zorgen we ervoor dat de isolatieproducten voldoen aan de geldende normen en kwaliteitseisen. Door te kiezen voor isolatiemateriaal dat gecertificeerd is door Insula, kun je erop vertrouwen dat je investeert in betrouwbare en duurzame isolatieoplossingen voor je woning of gebouw.