Veel gestelde vragen

  • Home
  • Veel gestelde vragen

Algemeen

Groenkracht advies is een onafhankelijk verduurzamingscollectief! Wij zijn een team van deskundige experts die jou graag eerlijk en onafhankelijk advies geeft over verduurzamen. Samen met onze gecertificeerde partners kunnen wij jouw verduurzamingsproject realiseren. We begeleiden je van begin tot eind, zodat je stappen kunt zetten naar een duurzamere toekomst. Of het nu gaat om zonnepanelen, isolatie, warmtepompen of andere duurzame oplossingen.

Alles onder één (duurzaam) dak!
Het begint met een telefonisch kennismakings gesprek. Hierin nemen wij samen met jou het project door, de wensen en de mogelijkheden. Je ontvang van ons direct een prijsindicatie. Is het voorstel interessant? Dan gaan wij graag over op een persoonlijk bezoek, aan uw locatie, het blijft echter maatwerk. Tijdens deze stap, die we de technische schouw noemen, beoordelen we de haalbaarheid van het project en beantwoorden we al uw vragen.

We nemen graag de tijd om uw specifieke situatie te begrijpen en u het beste advies te geven. En ja, een kopje koffie is altijd welkom tijdens ons bezoek!
Zodra je de opdracht hebt gegeven, neemt onze partner rechtstreeks contact met je op om een afspraak te plannen. Samen kiezen jullie een geschikte datum voor de uitvoering van de werkzaamheden. Nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd, zullen wij weer contact met je opnemen om te controleren of alles naar tevredenheid is verlopen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit!

Groenkracht Advies werkt samen met tientallen gecertificeerde partners verspreid over heel Nederland. Onze partners worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun ervaring, producten en certificeringen. Dit stelt onze experts in staat om eerlijk en onafhankelijk advies te geven, terwijl jij erop kunt vertrouwen dat de werkzaamheden op de juiste manier en met de nodige kwaliteit worden uitgevoerd.

 

Het is moeilijk om vooraf te bepalen welke partner jouw project zal uitvoeren, omdat dit afhangt van verschillende factoren, zoals de regio en de beschikbaarheid van de partner die aan de levertijd kan voldoen. We streven er echter altijd naar om de meest geschikte partner aan jouw project toe te wijzen.
Bij Groenkracht Advies begrijpen wij dat elke opdracht uniek is, en daarom kunnen de levertijd en garantie variëren per project. Wij werken samen met partners die standaard 10 jaar, of zelfs meer, garantie bieden op zowel de producten als de uitvoering. Wij streven er echter naar om de opdrachten binnen 6 weken na akkoord uit te voeren (met uitzondering van de warmtepompen).

Zo zorgen wij ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om te profiteren van de voordelen van verduurzaming. Wij doen ons best om een efficiënte planning te hanteren, zodat je snel kunt genieten van de energiebesparing en duurzame oplossingen die wij bieden.

 

Tarieven

Er is geen informatie beschikbaar